Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

Дякуємо за підтримку!

Дата: 27.05.2022 11:27
Кількість переглядів: 347

Гуманітарна допомога продовжує приходити і до Новодністровської громади, де офіційно проживають на даний час півтори тисячі внутрішньо переміщених осіб.

За сприяння Чернівецької ОВА Двадцятитонна машина з гуманітарною допомогою для підтримки новодністровської громади надійшов. Отримано дитяче харчування (суміші, пюре), памперси, горох, борошно – все буде роздано людям, які в цей нелегкий час потребують допомоги. А медичні засоби (фіксатори, маски, халати, глюкоза) планується передати закладам охорони здоров’я. За сприяння в наданні гуманітарної допомоги міська рада висловлює вдячність особисто начальнику Чернівецької ОВА Сергію Осачуку, його першому заступнику Богдану Ковалюку, директору Департаменту охорони здоров'я Олегу Чорному.

Також громадська організація «Гільфе» (Чернівці), яка систематично допомагала сиротам та інвалідам, у воєнний стан переорієнтувалася на підтримку осіб, що постраждали від війни. Цими днями «Гільфе» передала в Новодністровський центр надання соціальних послуг тонну вантажу з одягом, взуттям, засобами особистої гігієни, памперсами, дитячим харчуванням та засобами реабілітації (милиці). Майже всі отримані речі роздали внутрішньо переміщеним особам, які проживають у нашому місті.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора