Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

В День захисту дітей – їм увага, подарунки і веселі розваги

Дата: 02.06.2022 17:06
Кількість переглядів: 367

Фото без описуДитинство неодмінно має бути щасливим. Попри усі негаразди ми, дорослі зобов’язані прагнути цього і робити все, щоб бачити світло в дитячих оченятах, усмішку на їхніх личках, задоволення від проведеного часу. Саме тому в День захисту дітей, 1 червня, малюків, підлітків, юних мешканців нашого міста та дорогих гостей ми намагалися втішити святковими заходами та приємними сюрпризами.

Фото без опису

Первинні профспілкові організації філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» (голова Людмила Маниляк), філії «Дністровська ГЕС» (голова Віталій Кіндяк) ПрАТ «Укргідроенерго» та ПрАТ «Нижньодністровська ГЕС» (голова Ігор Рибак) підтримали ініціативу депутата міської ради, голови Чернівецької обласної організації профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості Георгія Карпа  і стали головними спонсорами в організації святкових подарунків з нагоди Дня захисту дітей для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах і перебувають на обліку служби у справах дітей Новодністровської міської ради.

39 солодких наборів урочисто вручили діткам у актовій залі міської ради. Запрошених дорогих юних гостей зі святом привітала міський голова Наталя Цимбалюк, побажала всім мирного неба й всіляких гараздів, які можуть зробити дитинство щасливим. Також з вітальним словом виступив Георгій Карп, який підтримав міського голову і висловив упевненість, що майбутнє у юного покоління буде мирним і успішним.

Також працівники служби у справах дітей вручили діткам відповідної вікової категорії квитки для розваг на батуті та в лабіринті, які безкоштовно надала Христина Пастушок. Щиро дякуємо всім, хто завжди підтримує діток вказаних категорій, співпереживає їхнім долям та робить посильний внесок, щоб подарувати кожному з них тільки позитивні й радісні емоції.

Фото без опису

Також, службою у справах дітей міської ради спільно із сектором ювенальної превенції Дністровського РВП організовано творчий захід «Розмальоване дитинство». Вихованці гуртка образотворчого мистецтва будинку дитячої творчості (керівник Ольга Коваль) разом з іншими дітками радо розмалювали різними барвами частинку центральної алеї нашого міста. Дітки втілили в малюнках на асфальті свої фантазії й абсолютно всі намалювали патріотичні символи, оскільки теж переймаються подіями в Україні. Всі учасники отримали солодкі гостинці від організаторів.

 

Фото без описуА в лісопарковій зоні уже в другій половині дня відбулася розважальна програма. Пісню про дружбу виконали дітки з Києва та Броварів, які тимчасово переїхали до нашого міста. Запальні руханки, які провела Тетяна Шміляк з своїми помічниками, казковими героями, дуже сподобались дітворі. Із задоволенням всі разом заспівали «Ой у лузі червона калина», що звучить зараз як символ стійкості і відваги наших захисників. І вже традиційно представники Національної поліції України та Державної служби надзвичайних ситуацій знайомили діток зі своєю спецтехнікою, приміряли службові атрибути, вчилися ними користуватися. І вже другий рік поспіль ТОВ «Вечір Телеком» дарує діткам повітряні кульки, чим ще більше підіймає настрій маленьких наших мешканців. А на завершення розважального заходу для всіх його учасників була дискотека, багато сміху і радості.

Фото без опису

Наприкінці дня на діток чекав показ мультфільму в будинку культури «Молодіжний». На перегляд прийшло дуже багато бажаючих і ніхто з них не залишився без солодкого гостинця. За підтримки депутата Новодністровської міської ради, приватного підприємця Сергія Бойчука організатори мали змогу пригостити всіх винуватців свята морозивом.

З великою вдячністю всім, хто допоміг подарувати радість дітям, - Анастасія Бортнік, начальник служби у справах дітей Новодністровської міської ради

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора