Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

Дорога новодністровська громадо!

Дата: 27.06.2022 17:25
Кількість переглядів: 243

Фото без описуЩороку, починаючи з 1996-го, 28 червня ми відзначаємо свято нашої державності – День Конституції України. Основний Закон ? це оберіг нашої демократії та гарант соборності держави, в якій життя, здоров’я і безпека людини, її честь та гідність є найвищою цінністю.

Зробивши свій цивілізаційний вибір, український народ змушений відстоювати територіальну цілісність країни, свою свободу і, врешті, право на життя та розвиток у кривавій війні із сусідським загарбником. В цей нелегкий час великих втрат і неймовірної мужності, звитяги і випробувань ми надзвичайно гостро відчуваємо цінність наших державних символів, нашої мови, непорушність кордонів, гарантій громадянських прав і свобод – всього, що захищає Конституція України. Кожен з нас, підтримуючи державну владу і ЗСУ, робить свій внесок у неодмінну перемогу України. А значить – у перемогу демократичного, цивілізованого світу.

Бажаю всім українцям натхнення, мудрості і витримки, хай наш патріотизм, висока громадянська відповідальність, суспільна згуртованість стануть запорукою нашої остаточної перемоги.

Слава Україні! Героям слава!

Міський голова Наталя Цимбалюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора