Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

ВТРАТА!

Дата: 19.07.2022 14:41
Кількість переглядів: 351

Ще один із найкращих синів України, новодністровець Микола Козак поповнив Легіон Небесної Варти. Старший солдат, головний сержант, командир першого гранатометного відділення гранатометного взводу противогневої підтримки Микола Андрійович Козак, 1971 року народження загинув 17 липня, виконуючи бойове завдання під час артилерійського обстрілу поблизу села Верхньокам’янське Бахмутсього району Донецької області.

Ще з початку війни, у 2014 році Микола Андрійович зголосився стати добровольцем, щоб захищати цілісність і суверенність рідної держави на сході. Коли загострення там схлинуло, повернувся до цивільного життя, займався різними справами, в тому числі будував державність України на рівні місцевого самоврядування. З 2016 до 2020-го обіймав посаду заступника міського голови м.Новодністровськ. Але при цьому завжди залишався в строю найвідданіших захисників Батьківщини.

З початком широкомасштабного вторгнення Микола Козак знову відправився на східний фронт з Україною в серці і жагою до перемоги. Не дожив… Уже з небес він втішатиметься звитягою української зброї.

Вічна слава Герою! Щире співчуття його рідним і близьким!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора