Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

Апаратна нарада 25 липня. Основні акценти

Дата: 26.07.2022 11:40
Кількість переглядів: 305

Фото без описуЧергову апаратну нараду за участю керівників відділів, управлінь, комунальних підприємств міський голова Наталя Цимбалюк розпочала з нагадування про обов’язковість додержання трудової дисципліни та пунктуальності спеціалістами виконавчих органів міської ради.

Завтра 26 липня відбудеться чергова сесія Новодністровської міської ради. На розгляд депутатів винесені актуальні питання щодо забезпечення функціонування окремих закладів соціально-культурної сфери, об’єктів житлового фонду, впорядкування земельних відносин, підвищення рівня національно-патріотичного виховання дітей тощо.

На нараді обговорили шляхи завершення проекту «Поліцейський офіцер громади», який реалізовується в рамках реформування Національної поліції. Для того, щоб Новодністровська громада отримала «свого» поліцейського, який тут житиме і достеменно знатиме проблеми міста, необхідно вкласти кошти в придбання спецтранспорту. Ще одне авто надійде до Новодністровська від держави.

Триває робота щодо залучення в Новодністровську ТГ релокованих із зони бойових дій підприємств. Новодністровська міська рада пропонує для розміщення вільні земельні ділянки та приміщення, що перебувають у комунальній власності громади. Для цього профільними спеціалістами складені відповідні схеми і карти.

ДКП «Управління «Тепловодоканал» на 99% готове до початку опалювального сезону – повідомляє керівник підприємства Ігор Цибульський. Здійснено випробування мереж і обладнання, укладено договір на постачання газу. Залишається лише питання щодо вартості газу.  

Головний лікар КНП «Центр ПМСД м.Новодністровськ» Тетяна Щаслива надала інформацію стосовно облаштування приміщень денного стаціонару. До цього процесу активно долучилися профспілкові організації енергетичних підприємств та обласна об’єднана профспілка енергетиків, які оплачують придбання меблів та окремого обладнання.

Триває опитування батьків учнів навчальних закладів міста стосовно форми навчання. Головний спеціаліст відділу гуманітарної політики Юлія Борейко повідомила, що батьки наразі розділилися. Одна половина батьків висловлюється за стаціонарне навчання, інша половина наполягають на онлайн форматі. Отож, при прийнятті остаточного рішення враховуватимуться рекомендації обласного керівництва.

Заступник міського голови Борис Петрик звернув увагу на посиленні контролю з боку правоохоронних органів за виконанням батьками своїх обов’язків стосовно неповнолітніх дітей. Особливо щодо дотримання вимог комендантської години та правил безпеки під час оголошення повітряної тривоги.

На апаратній нараді обговорили також питання благоустрою міста та визначили заходи, які необхідно вжити як з боку підприємства, що виконує ці функції в місті, так і окремих підприємців, яким необхідно подбати про належне облаштування своїх торгівельних точок. Міський голова Наталя Цимбалюк також попросила спеціалістів звернутися до підприємців, комерційні об’єкти яких розташовані на центральній площі, долучитися до облаштування її території плиткою, адже міська рада свою частину домовленостей уже виконала.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора