Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

Більшість батьків новодністровських школярів висловлюються за дистанційне навчання.

Дата: 03.08.2022 09:46
Кількість переглядів: 307

Начальник відділу гуманітарної політики Новодністровської міської ради Людмила Пастушок на позачерговому засіданні виконавчого комітету, яке відбулося 2 серпня, довела результати опитування, яке проводилось в соцмережі близько двох тижнів тому. За його результатами онлайн режим підтримали 64,5% батьків, які взяли участь у голосуванні та 75,8% педагогічного персоналу.

Найбільше хвилюються батьки учнів початкової школи, адже маленьким дітям важко освоювати матеріал дистанційно. Особливо – «першачкам». «Ці побажання неодмінно будуть враховані при прийнятті остаточного рішення, ? зазначила Людмила Леонідівна. ? Але щодня ситуація змінюється, отож і думки та побажання людей також можуть мінятися. Тому незабаром проведемо нове опитування, на результати якого будемо орієнтуватися.

Міський голова Наталя Цимбалюк повідомила, що вчора 1 серпня взяла участь у розширеній нараді голів ОТГ Дністровського району, організованій Чернівецькою ОВА. Там, зокрема, обговорювалось і питання щодо початку навчального року. Було відзначено, що Новодністровська міська територіальна громада виконала усі завдання ОВА в плані безпеки і найкраще підготовлена до освітнього процесу. «Звісно, це робила не одна людина і не дві, а велика команда представників педагогічних колективів, виконавчих органів, виконкому, депутатського корпусу і інших людей, ? наголосила Наталя Олександрівна. – Тому подяки за відмінну роботу заслуговують всі, хто доклав до цього зусиль.»

Також міський голова запросила батьків пройти опитувальник, запропонований Чернівецькою обласною військовою адміністрацією на своїй фейсбук-сторінці. А можна просто, перейшовши за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe5daWCbHAtp05taiz-xa3rn8kz7jkpIzKKowZ5LHxypFaNig/viewform


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора