Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

Шановні новодністровці та гості нашого міста! Дорога громадо!

Дата: 23.08.2022 09:22
Кількість переглядів: 288

Фото без опису23 серпня ми відзначаємо День Державного Прапора України, а 24 серпня – День Незалежності України.

Цьогоріч наші головні свята державності ми відзначатимемо в особливих умовах: з тривогою в серцях за рідних, близьких, знайомих і незнайомих наших співвітчизників, що тримають над нами мирне небо, та оплакуючи втрати. Але – з надзвичайною вірою в перемогу, з палкою любов’ю до Батьківщини, з гордістю за наш величний народ.

Криваве випробування на стійкість згуртувало нас у священній боротьбі за право жити на своїй Богом даній землі. Війна змусила нас ще гостріше відчувати цінність нашої свободи, нашої незалежності. Усвідомлювати значущість наших державних символів, ? Прапора, Герба, Славня. За них наші мужні герої сьогодні боряться і перемагають. За них кладуть життя.

Сьогодні ми відзначаємо День Державного Прапора України. Синьо-жовте знамено є уособленням нашої єдності, символом слави багатьох поколінь українців; воно пов'язує воєдино трудові подвиги і бойові перемоги, наукові відкриття та культурні досягнення. Тож нехай наш стяг завжди майорить над Україною, хай буде оберегом у всіх наших починаннях, а головне – у нашій священній боротьбі за незалежність.

Хай живе вільний народ у вільній незалежній Україні! Нехай не вичерпується джерело нашої віри, надії та любові до рідної землі, енергії й впевненості у власних силах! Нехай наші помисли і дії будуть цілеспрямовані, мрії – далекосяжні, свята – урочисті, оселі – світлі та затишні, друзі – щирі, держава – цілісна, суверенна і незалежна!

Слава Україні!

Героям слава!

Міський голова Наталя Цимбалюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора