Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

Щотижнева апаратна нарада працівників виконавчих органів міської ради

Дата: 05.09.2022 16:10
Кількість переглядів: 245

Фото без опису відбулася у понеділок 5 вересня під головуванням міського голови. Наталя Цимбалюк наголосила, що органи управління та комунальні заклади надають послуги мешканцям міста.

Головний лікар КНП «Центр ПМСД м.Новодністровськ» Тетяна Щаслива звернула увагу присутніх на зростання захворюваності на коронавірус. Якщо ще тиждень тому позитивний результат давала половина зроблених тестів, то на даний час наявність вірусу підтверджується в 60 відсотків обстежених людей. Також повідомила про наявність вакцини і можливість отримати щеплення всім бажаючим.

Батьки учнів окремих класів (зокрема третіх та одинадцятих) висловлюються за очне навчання ? повідомила начальник відділу гуманітарної політики Людмила Пастушок. Міський голова Наталя Цимбалюк порекомендувала організувати навчальний процес таким чином, щоб всі бажаючі мали змогу відвідувати заклади, але за умови письмової згоди від батьків. Всі інші можуть продовжувати навчання онлайн.  

На нараді також обговорили низку інших питань, що стосуються фінансів, благоустрою, соціальної та кадрової політики, підготовки міста до зимового періоду тощо. Також щодо підготовки до подій, що мають відбутися цього тижня ? чергового засідання виконавчого комітету міської ради та відкриття відремонтованого і оновленого приміщення відділення денного стаціонару КНП «Центр ПМСД м.Новодністровськ».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора