Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

Відбулося урочисте відкриття оновленого приміщення денного стаціонару

Дата: 08.09.2022 17:06
Кількість переглядів: 234

Сьогодні 8 вересня в КНП «Центр ПМСД м.Новодністровськ» було урочисто відкрите оновлене, модернізоване приміщення для відділення денного стаціонару.

Участь у події взяли директор департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОВА Олег Чорний, начальник Дністровської РВА Олег Мельничук, керівництво філій Дністровських гідроелектростанцій ПрАТ «Укргідроенерго», голови профспілок енергетичних підприємств, депутати та члени виконавчого комітету Новодністровської міської ради, керівники підприємств та установ міста.

Реконструкція приміщення денного стаціонару Центру ПМСД тривала з 2019 року за кошти, що виділяються ПрАТ «Укргідроенерго» на поліпшення інфраструктури і об’єкти соціального призначення міста. Загальна вартість проекту складає півтора мільйона гривень. Крім цього, завдяки активному сприянню профспілок енергетичних організацій, приміщення облаштовано новими меблями і обладнанням. Міський голова Наталя Цимбалюк подякувала усім працівникам наших станцій за цінний для громади внесок. Адже у всьому цьому є часточка кожного члена профспілкових організацій.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора