Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

Вдячні профспілковим організаціям за покращення умов для надання медичних послуг

Дата: 16.09.2022 14:26
Кількість переглядів: 141

Реконструкція приміщення денного стаціонару КНП «Центр ПМСД м.Новодністровськ» та його модернізація – яскравий приклад ефективності консолідації зусиль та ресурсів. У даному випадку найбільший внесок надійшов від наших енергетиків.

Ремонт приміщення було здійснено за кошти, які надходять до міського бюджету від ПрАТ «Укргідроенерго» на поліпшення інфраструктури міста. Відремонтовано чотири палати, де розміщено 20 ліжок (15 дорослих, 5 дитячих), дві маніпуляційні, вбиральню, душову, кімнату для персоналу, хол, фасад. Проектування виконало ТОВ «ДністерЕнергоСервіс», ремонтні роботи ? Кооператив «Авангард». Загальна вартість всього проекту складає 1,5млн. гривень.

Облаштування реконструйованих приміщень також від енергетиків. За це взялися і успішно виконали профспілкові організації. Так профспілка філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» ПрАТ «Укргідроенерго» (голова профспілкової організації Людмила Маниляк) придбала для відділення меблі (ліжка, тумби, кушетки, стільці, дивани тощо), постільну білизну, матраци – всього на 215 тисяч гривень. Медичне обладнання на суму 63 тисячі гривень закупила профспілка філії «Дністровська ГЕС» ПрАТ «Укргідроенерго» (голова організації Віталій Кіндяк). Жалюзі на всі вікна у відділенні – подарунок від профспілки ПрАТ «Нижньодністровська ГЕС» (голова організації Ігор Рибак). Це обійшлося в 36 тисяч гривень. Чернівецька обласна організація профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості (голова організації Георгій Карп) забезпечила відділення двома холодильниками на суму 20 тисяч гривень. Варто зазначити, що всі ці кошти – виключно внески членів профспілкових організацій. То ж за оновлене та модернізоване приміщення Новодністровська міська рада, адміністрація КНП «Центр ПМСД м.Новодністровськ» та пацієнти закладу щиро дякують усім членам профспілок, працівникам енергетичних підприємств, які спільними зусиллями зробили гарну справу!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора