Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

Як живе Новодністровськ

Дата: 20.09.2022 09:57
Кількість переглядів: 216

Основні тези чергової апаратної наради 19.09.2022р.

  • Три класи початкової школи відправлено на дистанційне навчання. У вчителів діагностовано коронавірусне захворювання. За даними Центру ПМСД, з 52-ох отриманих для аналізу зразків 26 виявились позитивними, в тому числі в однієї дитини. Також повідомляється, що на ГРЗ захворіли 86 людей, 44 з них – діти.
  • Відвідування дошкільних закладів освіти демонструє доволі високий показник, 70 ?75% від спискового складу. До кожному із дитсадків щодня приходить по 100 – 120 дітей – повідомила начальник відділу гуманітарної політики міської ради Людмила Пастушок.
  • Місто готове до початку опалювального сезону – відзвітував начальник ДКП «Управління «Тепловодоканал» Ігор Цибульський. Випробування мережі проведено, акти готовності та договори на постачання газу підписані.
  • ?Комендантська година тепер триває з 24 години до 5 ранку. Відповідно, буде ввімкнуто і вуличне освітлення. На тих лініях, де таймерів ще немає, ліхтарі світитимуть цілу ніч. Міський голова Наталя Цимбалюк також розпорядилася забезпечити вуличне освітлення на території житлової забудови (район котеджів).
  • Є програма, яка дозволяє фінансування ремонту внутрішньобудинкових доріг та тротуарів. Міський голова дала доручення спеціалістам вивчити деталі та розпочати реалізацію цього проекту. Першочергово це може бути ділянка від «Флори» до перехрестя ринок – «Енергопром».
  • Питання благоустрою міста завжди перебувають на порядку денному. Наразі в розряді актуальних – омолодження та заміна зелених насаджень, оновлення центральної вулиці, де проводяться масові заходи (біля Герба та алеї ветеранів).
  • Міський голова Наталя Цимбалюк розповіла про участь у нараді щодо розвитку індустріальних парків, яка відбулася в Чернівецькій ОВА. Повідомила, що міська влада виконала усі зобов’язання, отож ІП «Новодністровськ» готовий приймати учасників. Ними можуть стати релоковані підприємства.

На фото: нарада в Чернівецькій ОВА щодо розвитку двох індустріальних парків області.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора