Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

19 вересня відбулося позачергове засідання виконкому

Дата: 21.09.2022 17:09
Кількість переглядів: 252

Фото без описуВ закладах дошкільної освіти Новодністровської територіальної громади вартість харчування одного вихованця до 31 грудня 2022 року становитиме 52 гривні в день. Така сума була встановлена виконавчим комітетом Новодністровської міської ради на літній (оздоровчий) період. Але у зв’язку із здорожчанням продуктів харчування 19 вересня на позачерговому засіданні виконкому вирішено було не змінювати вартість харчування дітей у дошкільних установах.

Начальник відділу гуманітарної політики Людмила Пастушок зазначила, що діти, які мають певні статуси (категорії) харчуються безкоштовно або за половину суми. Міський голова Наталя Цимбалюк наголосила, що батьки вихованців ЗДО, які мають фінансові труднощі, але не мають можливості документально це оформити, можуть звертатися до керівників закладів і дозвіл на пільги на харчування малюків в дитсадках міста розглядатиметься виконавчим комітетом індивідуально, згідно із акта обстеження побутових умов сім’ї.

Начальник відділу культури міської ради Марина Довбенко запропонувала членам виконкому внести до Положення про Порядок оплати та надання пільг по оплаті за навчання в КУ «Новодністровська музична школа» пункт щодо дітей внутрішньо переміщених осіб. Пільга на батьківську плату за навчання надаватиметься за наявності довідки ВПО та переліку всіх необхідних документів для застосування пільг.

На позачерговому засіданні виконавчий комітет також прийняв рішення щодо внесення змін до бюджету Новодністровської міської територіальної громади на 2022 рік, надав дозвіл на безкоштовне харчування вихованця ЗДО відповідно до акт обстеження житлово-побутових умов та вирішив низку питань зі сфери опіки і піклування.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора