Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

1 жовтня в Україні Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана

Дата: 30.09.2022 15:22
Кількість переглядів: 488

Фото без описуІ це зовсім не про вік. Запровадження цієї дати – спонукання суспільства звернути увагу на проблеми людей цих категорій та пошук шляхів до їх вирішення ї поліпшення якості їхнього життя, що є одним із першочергових завдань виконавчих органів Новодністровської міської ради.

Також цей день вважається символом єдності поколінь, адже кожен з нас усвідомлює і приймає феномен швидкоплинності часу і незворотності майбуття. Тому маємо прекрасну нагоду висловити слова вдячності батькам, матерям, бабусям і дідусям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям за багаторічну добросовісну працю, доброту та мудрість, дослухатись до їхніх порад та зігріти теплом своїх сердець. Бо знаємо, що саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, поділилися своїми винятковими досвідом і терпінням, навчили долати труднощі та бути гідними громадянами свого рідного міста і держави.

Тож прийміть слова глибокої вдячності за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування. Нехай осіння пора, в яку ви вступили, буде світлою й лагідною, наповненою душевним теплом, увагою і турботою близьких! Живіть довго і щасливо, будьте здорові, радійте успіхам дітей та онуків!

Але найперше - миру усім нам! І перемоги!

Міський голова Наталя Цимбалюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора