Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

Гідробудівці беруть участь у акції «Зігрій бійця»

Дата: 30.09.2022 15:48
Кількість переглядів: 573

Фото без описуНаближення зими і холодів – неабияке випробування для країни, особливо для наших захисників та захисниць. Але на те ми й українці, що вміємо готуватися  

В той час, коли ненависний ворог погрожує всіх заморозити, наші господарі вже навчилися і успішно виготовляють прилади для обігріву, які не залежать від постачання мережевих енергоносіїв. Звичайні пічки-«буржуйки», які сьогодні отримали назву «бандеропіч» - тренд сезону чи не на всіх підприємствах, що працюють на спорудженні Дністровської ГАЕС. У філії Консорціуму НВО «Укргідроенергобуд» (керівник Олег Філіпович) та в підрядному підприємстві ТОВ «Гідромехмонтаж» (керівник Григорій Кучурка) завзято працюють зварювальні апарати. В постачанні матеріалів допомагає ДКП «Управління «Тепловодоканал» (керівник Ігор Цибульський). Обігрівальні прилади, виготовлені руками працівників вказаних підприємств, вже передано загонам Територіальної оборони і Національної гвардії. Передають гідробудівці такі подарунки і своїм колегам, які служать в ЗСУ. Також за зверненнями та посередництвом волонтерів «бандеропечі» відправляються прямо на передову.

На сьогоднішній день уже виготовлено більше 20 пічок. Але процес триватиме, адже потреба і попит на ці вироби не зменшується, тож зупинятися гідробудівці не планують.

«Зігрій бійця» - громадська ініціатива, що має на сьогоднішній день неабияку актуальність. Тож всіх, хто може допомогти, особливо матеріалами, просять долучатися.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора