Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

День територіальної оборони України - свято відповідальних і сміливих людей

Дата: 30.09.2022 16:30
Кількість переглядів: 439

Фото без опису30 вересня 2020 року «ураховуючи важливість територіальної оборони у забезпеченні обороноздатності та територіальної цілісності України, роль складових сектору безпеки і оборони та інших суб’єктів, що залучаються до виконання завдань територіальної оборони, а також з метою подальшого розвитку сучасних військових традицій», Президент України підписав Указ № 417/2020 «Про День територіальної оборони України». Свято встановлене і відзначається щорічно в першу неділю жовтня.

Це професійне свято сміливих, відважних, мужніх і відповідальних людей, котрі своєю професією обрали захист своєї родини, свого міста, своєї Батьківщини. Важко переоцінити значення сил ТрО у забезпеченні обороноздатності України. Особливо у час, коли розпочалась велика підла кровопролитна війна, яку розв’язав божевільний сусід, маючи на меті знищити Україну і українців. Сміливість людей, які виступили проти добре озброєного ворога, вражає і захоплює.

На сьогоднішній день, перебуваючи під охороною сил ТрО, покладаючи на них свої сподівання і маючи тверду віру в їхню непохитність і самовідданість, ми почуваємось захищеними і у відносній безпеці. За це – щира дяка і низький уклін кожному, хто стоїть на сторожі спокою нашої громади.    

Дорогі бійці сил Територіальної оборони! Вітаємо вас зі святом. Зичимо всього найкращого, що потрібно людині. Здоров’я, наснаги, віри, багато живих і яскравих мрій та успішного їх втілення. Хай невичерпним джерелом вашої наснаги будуть ваші затишні домівки, ваші щасливі родини! Разом – до перемоги!

З найкращими побажаннями - міський голова Наталя Цимбалюк

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора