Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

Головне на сьогодні. Інформація з апаратної наради 3 жовтня.

Дата: 03.10.2022 17:14
Кількість переглядів: 420

Фото без описуВипадки захворювання на covid – 19 реєструються щодня. З 53-ох зразків експрес-тест дав позитивний результат у 24-ох пацієнтів. У зв’язку із похолоданням, їх кількість може зростати. З метою попередження поширення вірусу в закладах охорони здоров’я дотримуються маскового режиму, ? доповіла на черговій апаратній нараді 3 жовтня головний лікар КНП «Центр ПМСД м.Новодністровськ» Тетяна Щаслива.

Міський голова Наталя Цимбалюк поставила завдання забезпечити щоденне функціонування денного стаціонару в Центрі ПМСД, тобто без вихідних. Адже є пацієнти, яким не можна переривати процес лікування, а в неділю ін’єкції отримати нІде, через що знижується ефект від ліків. На нараді обговорили шляхи вирішення даного питання.

Директор КНП «Новодністровська поліклініка» Ольга Довбенко розповіла про стан справ у закладі. Наразі вирішення потребує питання ремонту системи опалення (заміна кількох батарей). Також Ольга Михайлівна повідомила, що прогнозувати рівень фінансування поліклініки СЗУ в наступному році складно, адже законодавство щодо фінансування закладів вторинного рівня систематично зазнає змін. Але базова складова, від якої залежить сума, а саме кількість наданих послуг, у 2022 році суттєво вища, як у минулому.

Про хід реалізації розпочатих на території Новодністровської ТГ проектів доповіла начальник відділу інвестицій та євроінтеграції Христина Філімонюк. На контролі перебувають: капітальний ремонт коридорів у ЗДО «Радість», система водовідведення лікарні, реконструкція приміщення Центру надання соціальних послуг для проживання ВПО та приміщень для розташування «Поліцейських офіцерів громади».

Директор КУ «Центр надання соціальних послуг» Оксана Швець поінформувала про перебіг благодійної акції, приуроченої до Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана. Завдяки ГО «Червоний хрест», ГО «Карітас» та депутату міської ради приватному підприємцю Сергію Бойчуку 65 продуктових наборів та постільну білизну отримали люди похилого віку, які обслуговуються у відділенні надання соціальних послуг вдома, а також особи, котрі знаходяться на обліку в Центрі віком 80+ та Почесні громадяни м.Новодністровськ.

В блоці питань благоустрою міста обговорили проблеми вуличного освітлення та шляхи їх усунення; забезпечення підприємства – надавача послуг з благоустрою та комунальних закладів і установ посипальними матеріалами (піском); з’ясовано санітарний стан території міського пляжу. Міського голову запевнили, що там прибрано. Заступник міського голови Борис Петрик нагадав, що 3 жовтня до Новодністровська прибула бригада ТОВ «Чотири лапи Україна», яка займатиметься стерилізацією бездомних тварин, що відтак зменшить їх популяцію.

Міський голова Наталя Цимбалюк повідомила про те, що ТОВ «Аванті+» подало на розгляд виконавчого комітету розрахунки для коригування тарифу на вивезення сміття. Ця необхідність спричинена суттєвим здорожчанням паливно-мастильних матеріалів та підняттям рівня мінімальної заробітної плати. У зв’язку з цим уточнила, що нарахування та виплати субсидій на відшкодування витрат на оплату комунальних послуг здійснюється без затримок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора