Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

Новодністровськ уже під захистом «поліцейських офіцерів громади»

Дата: 10.10.2022 15:34
Кількість переглядів: 198

Фото без описуВ процесі реформування Національної поліції на територіальному рівні активно впроваджується проект «Поліцейський офіцер громади». Основний задум цього нововведення полягає в тому, що призначений на цю посаду офіцер проживає в громаді, отже в своїй роботі орієнтується на її потреби, знає її проблеми та тісно співпрацює з мешканцями у їх вирішенні.

В понеділок 10 жовтня на позачерговому засіданні виконавчого комітету Новодністровської міської ради міський голова представила офіційно призначених поліцейських офіцерів громади Новодністровської ТГ. Майор поліції Сергій Шевчук має неабиякий професійний досвід, в тому числі в Новодністровську – на різних посадах органів Національної поліції України. Лейтенант поліції Юрій Бондаренко також працював в нашому місті дільничним (2020 – 2021 рр.) Відтепер перед ними стоїть надзвичайно важливе завдання – забезпечення порядку на території Новодністровської ТГ, що означає своєчасне реагування на проблеми громади та запобігання вчиненню правопорушень; планування спільної роботи та реалізація цих планів.

Офіс поліцейських громади розташований в мікрорайоні «Юність», в будівлі, де раніше розміщувалось відділення поліції, але з протилежного боку (газова служба, газета, радіо). Наразі в приміщенні ще триває ремонт, який здійснюється за кошти громади. Також з місцевого бюджету було профінансовано придбання автомобіля – для ефективної, оперативної роботи стражів порядку.

Новопризначені поліцейські офіцери були призначені на посади органами НПУ, але, оскільки громада взяла на себе частину фінансової підтримки їхньої роботи, то звітуватимуть вони не лише перед своїм керівництвом, а й перед громадою.

Результативність роботи поліцейських дуже залежить від співпраці з громадянами та органами місцевого самоврядування. Тому ця взаємодія повинна бути на найвищому рівні, щоб громада вдосконалювалася та ставала ще безпечнішою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора