Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

Актуальне на сьогодні. Акценти апаратної наради

Дата: 17.10.2022 17:16
Кількість переглядів: 159

Фото без описуСаме час поберегтися від захворювань на ковід, який нікуди не подівся. Про це на черговій апаратній нараді говорила головний лікар КНП «Центр ПМСД м.Новодністровськ» Тетяна Щаслива. Тетяна Іванівна повідомила, що в наявності є вакцина пфайзер. У зв’язку з тим, що кожна ампула препарату містить шість доз, для проведення вакцинації формуються групи людей. Запис проводиться за телефоном 097 82 91 366.

Також Тетяна Іванівна поінформувала, що відділення денного стаціонару Центру ПМСД працює вже сім днів на тиждень. Доручення обслуговувати пацієнтів без вихідних і додатково профінансувати заклад дала на минулій апаратній нараді міський голова. Приклад минулих вихідних показав, що нововведення потрібне новодністровцям. Щоправда, наголосила Тетяна Іванівна, в суботу і неділю відділення працює до 14 години.

Холодні приміщення дошкільних установ – відповідальність директорів закладів дошкільної освіти. Адже приладами обігріву заклади забезпечені. На цьому наголосила міський голова Наталя Цимбалюк і попросила керівництво відділу гуманітарної політики довести відповідальних осіб цю інформацію та зробити належні оргвисновки.

Головний спеціаліст відділу гуманітарної політики Мар’яна Герасимова повідомила, що в понеділок 17 жовтня на очне навчання в школах вийшли 23 із 47 класів. Канікули в навчальних закладах які за графіком мали б починатися з наступного тижня, пропонується відтермінувати. А час, коли ще немає критично низьких температур, використати для навчання.

Опалювальний сезон, зазначила міський голова Наталя Цимбалюк, офіційно розпочнеться в місті з 24 жовтня, тобто з наступного понеділка. З метою економії енергоресурсів, уряд дозволяє органам місцевого самоврядування приймати такі рішення відповідно до температурного режиму і запускати котельні, якщо більше трьох діб середньодобова температура становить менше 8 градусів тепла. Начальник УТВК Ігор Цибульський запевнив у готовності підприємства до роботи.

Також на прохання керівництва держави про зменшення енергоспоживання (що дасть можливість стабілізувати енергосистему після ракетних атак), у вуличне освітлення в місті вмикатиметься за графіком: з 19 до 23 години.

Головний інженер ТОВ «Аванті+» Олександр Мазур повідомив, що триває робота з відімкнення від загальнобудинкових мереж приладів освітлення у так званих «тамбурах» (відгороджених від місць загального користування приміщеннях). Споживання електроенергії приладами, що їх освітлюють, повинно обліковуватися поквартирними лічильниками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора