Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

Опалювальний сезон у Новодністровську розпочато

Дата: 24.10.2022 17:13
Кількість переглядів: 140

Фото без опису

  • З повідомлення про температурний режим у приміщеннях закладів охорони здоров’я, освіти, культури, соціальних та адміністративних установ розпочала чергову нараду з керівниками структурних підрозділів міської ради і комунальних підприємств міський голова Наталя Цимбалюк. Начальник ДКП «Управління «Тепловодоканал» Ігор Цибульський  запевнив, що в процесі запуску котельні обладнання та система спрацювали добре, жодних технічних проблем не виникло.
  • У школах на цей тиждень подачу теплоносія буде призупинено у зв’язку з тим, що учні пішли на канікули. Відповідальні за дотримання температурного режиму директори шкіл – наголосила міський голова. За повідомленням головного спеціаліста відділу гуманітарної політики Мар’яни Герасимової, на середу 26 жовтня призначено нараду, де за пропозиціями керівників закладів вирішуватиметься питання щодо режиму навчання школярів після канікул.
  • В КНП «Центр ПМСД м.Новодністровськ» продовжують робити щеплення проти covid – 19, більше половини бажаючих вакцинуватися отримують уже третю і четверту «бустерні» дози. Фіксується чимало звернень до закладу через ГРВІ, що є сезонним захворюванням. Про це говорила на нараді головний лікар Тетяна Щаслива.
  • Також вона поінформувала щодо роботи відділення денного стаціонару в суботу та неділю. За маніпуляціями у вихідні звертається більше двох десятків пацієнтів щодня. Отож рішення про дофінансування закладу з міського бюджету в частині забезпечення роботи відділення сім днів на тиждень виправдовує себе.
  • Міський голова Наталя Цимбалюк повідомила, що у місті уже ефективно працюють «поліцейські офіцери громади». Майор поліції Сергій Шевчук та лейтенант поліції Юрій Бондаренко нещодавно отримали від органів Національної поліції мандат на забезпечення порядку на території Новодністровської ТГ. Це завдання реалізовується у тісній співпраці з жителями міста та органами місцевого самоврядування.
  • Начальник управління праці та соціального захисту Геннадій Магденко поінформував, що відповідно до змін у законодавстві, з 1 грудня функції з нарахування і виплати пільг і субсидій виконуватимуть органи Пенсійного фонду України. Наразі триває передача справ отримувачів цих видів державної допомоги. Для мешканців громади ці зміни невидимі, бо з заявами, які і раніше, потрібно звертатися до управління «Центр надання адміністративних послуг» міської ради.
  • Головний інженер ТОВ «Аванті+» Олександр Мазур надав інформацію щодо скарг мешканців окремих будинків на протікання покрівель. Йдеться про шість будинків, капітальний ремонт дахів на яких було зроблено в 2014 – 2015 роках. Замовником виступав УКС Чернівецької ОДА. Організація, яка проводила роботи, припинила своє існування.  
  • Про діяльність КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» поінформувала присутніх його директор Галина Грохольська. Повідомила, що процес підвищення кваліфікації працівників освіти не припиняється, педагоги міста є активними учасниками заходів обласного та міського рівнів. Центром здійснюється консультування педагогів щодо організації освітнього процесу. 38 вчителів у поточному навчальному році проходять атестацію. Педагоги також включилися у сертифікацію – 2022 і готуються до конкурсу «Вчитель року - 2023». В жовтні розпочався перший етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін.

Ще міський голова Наталя Цимбалюк нагадала, що:

  • вуличне освітлення в місті наразі вимкнуто з метою економії електроенергії, про що закликають усіх українців;
  • завершила роботу мобільна бригада ТОВ «Чотири лапи Україна», стерилізовано більше 70-ти бездомних тварин;
  • відділам, управлінням, службам – розпочати підготовку до звітування міського голови та міської ради за роботу в попередній період;
  • працівникам виконавчих органів міської ради обов’язково дотримуватись трудової дисципліни.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора