Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

6 листопада – професійне свято працівників соціальної сфери

Дата: 05.11.2022 12:50
Кількість переглядів: 149

Щороку в першу неділю листопада в Україні відзначається День працівника соціальної сфери. Свято започатковане згідно з Указом Президента України №374/99 від 13.04.1999 року з метою привернути увагу до важливості цієї професії. Адже рівень піклування про уразливі категорії людей – це показник цивілізованості суспільства.

Цю професію обирають люди великої душі. Адже їхня щоденна робота вимагає передусім теплого, чуйного відношення до тих, хто потребує і звертається по допомогу. Їм доводиться вирішувати проблеми літніх людей, ветеранів, пенсіонерів, інвалідів, дітей-сиріт, малозабезпечених та багатодітних сімей, допомагати їм долати життєві труднощі, вірити в себе і свої можливості, шукати вихід із скрутних ситуацій.

Соціальна робота по праву вважається справжнім мистецтвом. Це мистецтво налагоджувати взаєморозуміння між людьми, перейматися існуючими у громадян проблемами, реалізовувати політику держави в питаннях соціального захисту населення, його зайнятості, організації трудових відносин, їх оплати та безпеки. Повсякденна увага, підтримка і допомога цим людям є важливою складовою реалізації державної соціальної політики, в центрі якої є людина.

Щиро дякую всім працівникам соціальної сфери за працю, милосердя і гуманізм! Нехай ваша компетентність, працьовитість, душевне тепло і надалі служитимуть людям, а свято принесе усвідомлення своєї причетності до великої справи соціального захисту людини. Натхнення вам і творчих успіхів у вашій благородній справі!

Міський голова Наталя Цимбалюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора