Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

Відзначили день працівників культури

Дата: 10.11.2022 11:29
Кількість переглядів: 207

Фото без опису9 листопада у Всеукраїнський день працівників культури і аматорів народного мистецтва новодністровців, які тримають наш культурний фронт привітала міський голова Наталя Цимбалюк, відзначивши важливість їхньої праці, талантів, креативу, сумлінності.

«Якщо енергетики – це серце нашої громади, то культура ‑ душа», ‑ зазначила Наталя Олександрівна. Ще вона подякувала працівникам відділу культури за те, що з перших днів широкомасштабного вторгнення вони активно включилися у волонтерську діяльність, ставши осередком допомоги внутрішньопереміщеним особам та військовикам.

Окрему сторінку свого життєпису перегорнув наш улюблений співочий колектив, народний хор «Калина». Вже 10 років в оновленому складі аматори сцени дарують своїм шанувальникам українську пісню. За відданість народному мистецтву міський голова відзначила хор «Калина» Почесною грамотою міської ради. Такі ж відзнаки від Дністровської районної ради Наталя Цимбалюк передала начальнику відділу культури Новодністровської міської ради Марині Довбенко та головному спеціалісту цього відділу Олесі Мотузок.

Також «за високу професійну майстерність, сумлінну працю, активну культурно-просвітницьку діяльність, вагомий внесок у відродження української національної культури, розвиток народної творчості та з нагоди Всеукраїнського дня працівника культури та майстрів народного мистецтва», відповідно до клопотання відділу освіти та розпорядження міського голови Почесними грамотами Новодністровської міської ради нагороджені:

Марія Адамчук, завідувач господарством відділу культури Новодністровської міської ради;

Наталія Кримняк, директор Новодністровського історичного музею відділу культури Новодністровської міської ради;

Віктор Паламарчук, в.о. директора Новодністровського БНДТ «Молодіжний» відділу культури Новодністровської міської ради;

Наталя Портьє, директор Новодністровської музичної школи відділу культури Новодністровської міської ради;

Ярослава Щаслива, головний бухгалтер централізованої бухгалтерії відділу культури Новодністровської міської ради.
Також на урочистостях були вручені сертифікати з призначення стипендії міського голови для провідних творчих працівників, талановитих і обдарованих дітей та молоді міста: Дубиніній Дар'ї, Філіпцю Василю та
Шевчишеній Емілії. Такий же сертифікат отримала викладач Дроган Альона. А Подякою викладача
відзначено Ридванську Раїсу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора