Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

​​​​​​​6 грудня – День Збройних Сил України.

Дата: 06.12.2022 12:08
Кількість переглядів: 151

Фото без описуЦьогоріч це свято, без перебільшення, є найважливішим нашим святом. Адже саме завдяки незламності, героїчності, мужності, звитязі наших воїнів наша держава не лише вистояла, а й відвойовує захоплені ворогом землі.

Крім кадрових військових, це свято відзначають представники багатьох цілком мирних професій, котрі, відчуваючи відповідальність за своє майбутнє та майбутнє своїх дітей, добровільно стали в стрій, щоб захистити Батьківщину від ненависного агресора. 

Збройні Сили України – це справжня армія незламних та нескорених бійців, патріотів, які вже котрий рік в умовах війни демонструють відчайдушну відвагу, силу духу, волю та неабияке бажання перемогти ворога. І цим виправдовують нашу довіру та дивують світ. Саме на ЗСУ мільйони українців покладають надію на перемогу, на мир, процвітання країни та її славу! І ці мрії обов’язково стануть реальністю, адже наше військо гордо і мужньо відстоює право на недоторканність та незалежність держави від будь-якого загарбника!

У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які віддали своє життя за нашу благословенну українську землю. Вічна їм слава!

Дякуємо матерям, які виховали синів, котрі сміло вдягнули військову форму, обрали професію захисника, а в умовах війни на передовій боронять нашу Землю!

Шановні військові, сердечно вітаю вас зі святом, бажаю не втрачати віри, завжди пам’ятати, що вдома на вас чекають рідні та близькі люди, які щодня підносять до Бога свої молитви за Вас!

Слава Україні!

Слава Героям!

Міський голова Наталя Цимбалюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора