Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

7 грудня – День місцевого самоврядування

Дата: 09.12.2022 18:17
Кількість переглядів: 160

День місцевого самоврядування відзначили представники міської влади – депутати, члени виконавчого комітету, службовці виконавчих органів міської ради.

З цієї нагоди 7 грудня в міській раді відбувся урочистий захід. За злагоджену, результативну працю, допомогу у реалізації задумів і планів, підтримку у вирішенні проблемних питань усім представникам влади у місті подякувала міський голова Наталя Цимбалюк. Зазначила, що навіть у нелегкий час, коли глобальні виклики ставлять перед суспільством, здавалось би, надскладні завдання, громада не лише гідно долає труднощі, а й робить потужний внесок у майбутній розвиток, який неодмінно чекає нашу громаду.

Щоденна кропітка праця представників органів місцевого самоврядування вимагає неабиякої зібраності, пунктуальності, обізнаності та витримки, що є підставою для визнання особистого внеску у спільну справу.

Так Почесною грамотою Чернівецької військової адміністрації нагороджено заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Бориса Петрика ‑ за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків, вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування Новодністровської територіальної громади.

Почесною грамотою Чернівецької обласної ради нагороджено депутата Новодністровської міської ради VIII скликання Василя Лутчака - за високий професіоналізм, активну депутатську діяльність, небайдужість, ініціативу і патріотизм, чуйність і незламну віру, активну волонтерську діяльність, особистий внесок у розвиток Новодністровської територіальної громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

За високу професійну майстерність, зразкове виконання службових обов’язків, значний внесок у розвиток місцевого самоврядування та з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування в Україні Почесними грамотами Дністровської районної військової адміністрації нагороджені:

  • Депутат Новодністровської міської ради VIII скликання, начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та військово-облікового столу Новодністровської міської ради Наталя Мафтуляк;
  • Член виконавчого комітету Новодністровської міської ради, начальник відділу обліку та звітності Новодністровської міської ради Альона Кремінська;
  • Член виконавчого комітету Новодністровської міської ради Володимир Гонта.

Почесною грамотою Новодністровської міської ради за сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, професійне виконання посадових обов’язків, вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування Новодністровської територіальної громади та з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування нагороджені:

  • Надія Бойчук – керуючий справами виконавчого комітету Новодністровської міської ради;
  • Сергій Бойчук ‑ депутат Новодністровської міської ради VIII скликання;
  • Ігор Цибульський ‑ начальник ДКП Управління «Тепловодоканал»;
  • Тетяна Зубець ‑ начальник відділу молоді та спорту Новодністровської міської ради;
  • Майя Атаманюк-Равінська ‑ начальник відділу ведення Державного реєстру виборців Новодністровської міської ради;
  • Аліна Мартинюк ‑ начальник юридичного відділу Новодністровської міської ради;
  • Олеся Ленькова ‑ начальник відділу з питань кадрової роботи Новодністровської міської ради;
  • Орина Кулій – головний спеціаліст відділу обліку та звітності Новодністровської міської ради;
  • Галина Маланчук – головний спеціаліст відділу організаційної роботи та зв’язків із громадськістю Новодністровської міської ради;
  • Олександр Банковський ‑ інженер-програміст відділу організаційної роботи та зв’язків із громадськістю Новодністровської міської ради;
  • Лілія Бойчук ‑ начальник відділу ведення реєстру територіальної громади м. Новодністровськ Новодністровської міської ради;
  • Мар’яна Герасимова – головний спеціаліст відділу гуманітарної політики Новодністровської міської ради;
  • Юлія Борейко – головний спеціаліст відділу гуманітарної політики Новодністровської міської ради;
  • Зінаїда Куртиш ‑ начальник відділу персоніфікованого обліку та соціальної підтримки населення управління праці та соціального захисту населення Новодністровської міської ради.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора