Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

У сквері ім.Тараса Шевченка відкрили «Різдвяне містечко» для дітвори

Дата: 19.12.2022 12:11
Кількість переглядів: 193

Фото без опису«Новодністровське радіо» повідомляє про відкриття «Різдвяного містечка» у сквері ім.Т.Шевченка в мікрорайоні «Сонячний». Яскрава фотозона, костюми, іграшки та декорації залишилися з попередніх періодів, тож з міського бюджету на облаштування свята кошти не використовувалися.

Відкриття «Різдвяного містечка» відбулося в неділю 18 грудня. Для дітей, які прийшли на свято були запропоновані різні розваги, руханки, солодкі подарунки від Святого Миколая.

Зважаючи на особливості сьогодення та підтримуючи ініціативу більшості українських населених пунктів, у Новодністровську головну новорічну ялинку на центральній площі вирішено не встановлювати. Тож за новорічним та різдвяним настроєм – до скверу ім.Т.Шевчанка.

За можливість подарувати дітям трішки радості новодністровці щиро дякують Збройним Силам України, які тримають над нами мирне небо!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора