Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

В новорічно-різдвяні свята діятиме комендантська година

Дата: 30.12.2022 10:14
Кількість переглядів: 299

Фото без описуВідповідно до Закону України «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» Новодністровська міська рада доводить до відома громадян, що в новорічно-різдвяні свята 2022-2023р.р. діятиме комендантська година з 24:00 до 05:00 години.

Заклади громадського харчування мають закриватися не пізніше 23:00 години, аби не створювати конфліктних ситуацій із правоохоронцями та силами оборони і не наражати на небезпеку себе та інших містян.

Під час комендантської години заборонено перебувати на вулицях та громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень. Вільно пересуватися під час комендантської години дозволено лише службам порятунку, військовим, представникам органів правопорядку та безпеки.

Нагадуємо, що у період дії правового режиму воєнного стану заборонено також використання піротехнічних виробів: феєрверків, петард та салютів.

Порушників комендантської години та тих, хто ігноруватиме заборону на використання піротехніки в новорічні свята, притягуватимуть як до адміністративної, так і до кримінальної відповідальності згідно чинного законодавства.

Поліцейські, патрулі територіальної оборони, національної гвардії цілодобово нестимуть службу та стежитимуть за дотриманням встановлених вимог і правил, передбачених правовим режимом воєнного стану. Кількість нарядів поліції буде збільшена задля безпеки та спокою громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора