Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

У податковій службі Буковини розглянули 123 запити на отримання публічної інформації

Дата: 23.01.2023 11:01
Кількість переглядів: 144

Фото без описуПро це інформують у податковому відомстві області та відзначають, що впродовж 2022 року працівники Головного управління ДПС у Чернівецькій області опрацювали 123 запити на отримання публічної інформації.

Відтак, найбільшу кількість запитів направили фізичні особи – 100. Від юридичних осіб надійшло 18 запитів, від представників засобів масової інформації – 5 запитів.

Зокрема запитувачі зверталися з проханням надати інформацію щодо: наявності або відсутності податкового боргу по єдиному податку та ЄСВ; зняття з податкового обліку як платника податків; незастосованих штрафних санкцій та пені; заборгованості по податках та платежах; відповідності/невідповідності платника ПДВ критеріям ризиковості платника податку; ставки та терміни сплати єдиного податку.

Всі отримані запити були розглянуті фахівцями податкової служби вчасно та не залишилися поза увагою – акцентують у відомстві.

Та нагадують платникам, що запити на отримання публічної інформації можуть бути надіслані  на поштову адресу  Головного управління ДПС у Чернівецькій області: 58013, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 200 А  та на офіційну електронну адресу: cv.official@tax.gov.ua.

Крім того, запити можна направити через «Електронний кабінет» (http://cabinet.tax.gov.ua) з використанням кваліфікованого електронного підпису.

Ознайомитися з Формою для подання запиту на отримання публічної інформації: Головна>ДПС у регіоні>Головне управління>Публічна інформація: https://cv.tax.gov.ua/dfs-u-regioni/golov-upr/dostup-do-publichnoi-info/forma-podannya-zapitu/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора