Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

Буковинські податківці у 2022 році провели 106 фактичних перевірок у продавців пального

Дата: 26.01.2023 10:16
Кількість переглядів: 168

Фото без описуУ 2022 році з метою упередження та виявлення порушень у сфері обігу пального податківці провели 106 фактичних перевірок – інформують у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області.

За результатами розгляду матеріалів фактичних перевірок до суб’єктів господарювання застосовано штрафні (фінансові) санкції на загальну суму понад 6,4млн.грн. Серед виявлених порушень, недотримання вимог ст.230 ПКУ в частині функціонування акцизних складів, зберігання, оптова та роздрібна торгівля пальним без ліцензій, продажу пального з порушенням обліку товарних запасів, відсутність у реквізитах фіскальних касових чеків обов’язкових реквізитів (Код товарної підкатегорії згідно з УКТ ЗЕД).

Податківці закликають небайдужих громадян, через чат-бот «StopViolationBot» в месенджері Telegram повідомляти про відомі факти порушень законодавства представниками бізнес - спільноти, які здійснюють реалізацію пального з порушенням вимог діючого законодавства та/або реалізують пальне без застосування РРО (та/або під час перегляду та пошуку у відкритій частині «Електронного кабінету» отриманого чеку РРО встановлено його відсутність).

Звернення щодо можливих фактів порушень на роздрібному ринку пального оперативно перевіряються.

Для всебічного та якісного розгляду таких звернень просимо за можливості зазначати: адресу господарського об’єкту, назву суб’єкта господарювання (мережі АЗС), з наданням (за наявності) підтверджуючого документу (чеку РРО) або будь яку іншу інформацію, яка може бути використана при проведенні контрольно-перевірочних заходів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора