Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

Новодністровська поліклініка має угоду з НСЗУ на цілий рік

Дата: 30.01.2023 16:44
Кількість переглядів: 148

Фото без описуКНП «Новодністровська поліклініка» вже має законтрактовану з Національною службою здоров’я України угоду на 2023 рік. Про це повідомила на черговій апаратній нараді 30 січня директор підприємства Ольга Добенко.

Наразі контракт укладено тільки на один пакет послуг («профілактика, діагностика, спостереження, лікування та реабілітація пацієнтів в амбулаторних умовах»), за яким НСЗУ має сплатити впродовж 2023 року 5 580тис.грн. Приблизно на такому ж рівні КНП «Новодністровська поліклініка» була профінансована державою в минулому 2022 році. З місцевого бюджету на утримання закладу було використано 8 057тис.грн.

Водночас адміністрацією поліклініки продовжується робота з організації процесу надання таких послуг як «ведення вагітності в амбулаторних умовах» і «стоматологічна допомога» та укладення з НСЗУ відповідних угод. Це має збільшити суму фінансування закладу з державного бюджету.

Найчастіше проблеми наразі виникають через брак кадрів ‑ повідомляє Ольга Михайлівна. На даний момент КНП «Новодністровська поліклініка» , наприклад, гостро потребує хірурга і травматолога. Комунальним закладам важко конкурувати з приватними клініками в частині розмірів заробітної плати. Тому варто залучати додаткові стимули для залучення спеціалістів. В цьому ракурсі на нараді обговорили можливість облаштування житла для молодих медиків, які погодяться працювати в Новодністровську.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора