Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

ОГОЛОШЕННЯ З ВІДБОРУ ВИКОНАВЦІВ РОБІТ

Дата: 09.02.2023 12:49
Кількість переглядів: 207

Фото без описуДо уваги фізичні особи – суб'єкти підприємницької діяльності, а також юридичні особи незалежно від їх організаційно-правової форми та форми власності, які здійснюють господарську діяльність і  мають ліцензію на проведення робіт із землеустрою відповідно до закону (далі - виконавець) мають у своєму складі сертифікованого  інженера – землевпорядника та інженера - геодезиста зареєстрованого, у свою чергу, в Державному реєстрі сертифікованих інженерів – землевпорядників та інженерів - геодезистів

Новодністровська міська рада має намір розробити проєкт землеустрою щодо розподілу території лісопаркової зони м. Новодністровськ для містобудівних потреб, орієнтовною площею – 7,6917 га.  за адресою: по вул. Паркова, м. Новодністровськ.

У конверті мають міститися підтверджуючі документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з пропозицією.

Пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити: вартість виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, термін виконання робіт з моменту підписання договору.

У разі неповноти, невідповідності наданих підтвердних документів або несвоєчасності їх подання претендент до участі у конкурсі не допускається.

Перелік підтвердних документів, які подаються з метою відбору та визначення виконавця робіт:

- заяву на участь у відборі;

- копії установчого документа претендента (для претендента - юридичної особи);

- копії сертифікатів інженера – землевпорядника та інженера - геодезиста зареєстрованого, у свою чергу, в Державному реєстрі сертифікованих інженерів – землевпорядників та інженерів - геодезистів.

- копія ліцензії на проведення робіт із землеустрою, виконання топографічно-геодезичних, картографічних робіт.

- довідку, яка має містити інформацію про досвід роботи, про кваліфікацію виконавців робіт які будуть залучені суб’єктом для проведення робіт, кількість розроблених технічних документацій, які на час проведення конкурсу підготовлені претендентом та іншу .

Строк подання конкурсної документації: до  «22» лютого 2023 року (включно).

Поштова адреса, за якою подаються документи: 60236, Чернівецька обл., м. Новодністровськ, мікрорайон «Діброва», буд. №25, Новодністровська міська рада.

Конкурс відбудеться  «23» лютого  2023 року об 11.30 год за адресою: м. Новодністровськ, мікрорайон «Діброва», буд. № 25. Телефон для довідок: (03741) 3-15-45.

Подання конкурсної документації: з 08.02.2023 р. до 22.02.2023 року (включно) за адресом: м. Новодністровськ, мікрорайон «Діброва», буд. № 25, Новодністровська міська рада.
Відділ архітектури, містобудування, земельних відносин та екології


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора