Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

Чернівецький НКЦ запрошує на навчання

Дата: 09.03.2023 15:04
Кількість переглядів: 240

Чернівецький навчально-консультативний центр кадрів АПК надає освітні послуги для дорослого населення у сфері професійно-технічної і післядипломної освіти за ліцензованими Міністерством освіти і науки України професіями і напрямами.

У І півріччі 2023 року проводить навчання за робітничими професіями: тракторист-машиніст різних категорій, електрогазозварник, оператор котельні. Для учасників бойових дій та внутрішньо переміщених осіб навчання здійснюється за рахунок коштів державної бюджетної програми.

Крім того, з метою запобігання нещасним випадкам відповідно до ЗУ «Про охорону праці» від 14.10.1992 №2694 (зі змінами) керівники підприємств, організацій, установ, незалежно від підпорядкування і форми власності, фізичні особи-підприємці, що використовують найману працю, мають пройти навчання та перевірку з охорони праці і техніки безпеки і отримати посвідчення встановленого зразка, термін дії якого становить три роки. Чернівецький навчально-консультативний центр кадрів АПК уповноважений провести навчання і перевірку знань суб’єктів господарювання області з охорони праці і техніки безпеки, зокрема в галузі агропромислового комплексу. Вартість навчання складає 980,0грн.

За детальною інформацією звертайтесь за адресою: м.Чернівці, вул.Каштанова, 53, тел.:050 553 17 08, е-mail: cvcentr@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора