Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

Служба зайнятості - бізнесу та населенню

Дата: 27.04.2023 16:00
Кількість переглядів: 136

1 травня 2023 року відбудеться консультаційна зустріч для представників малого та середнього підприємництва з фахівцями Чернівецької обласної служби зайнятості. Зустріч проходитиме он-лайн в проміжок часу з 14.00 до 16.00 год.

В порядку денному:

- послуги служби зайнятості в умовах воєнного стану;

- програми сприяння зайнятості та фінансової підтримки роботодавців, населення.

Зареєстрованим учасникам напередодні буде надіслано посилання на підключення до зустрічі. В рамках проєкту експерт проводитиме і в подальшому групові консультації (онлайн формат) із представниками місцевого та релокованого бізнесу щодо актуальних питань підприємницького права.

Захід організований в межах програми міжнародної допомоги «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft fürInternationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Мета програми – створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств, підтримка інновацій та стимулювання експорту, що є шляхом до сталого й рівномірного економічного зростання.

EU4Business – ініціатива Європейського Союзу, яка допомагає малим і середнім підприємствам у країнах Східного партнерства – Вірменії, Азербайджані, Білорусі, Грузії, Молдові, Україні. Детальніше про програму можна ознайомитись за посиланням: www.eu4business.org.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора