Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

Е-підпис: у податковій службі Буковини платники отримали 2600 ЕЦП

Дата: 12.05.2023 09:31
Кількість переглядів: 105

У січні – квітні 2023 року платники податків Чернівецької області, які звернулись до сектору реєстрації користувачів Головного управління ДПС у Чернівецькій області отримали безкоштовно 2600 «електронних підписів».

У податковому відомстві наголошують, «електронний підпис» діє два роки, а коли строк дії наближається до завершення, його можна продовжити без відвідування податкової.

Дистанційно сформувати нові сертифікати зможуть лише ті користувачі, які мають:

чинні сертифікати (наприклад до закінчення строку чинності сертифікатів залишилося декілька днів); незмінні реєстраційні дані (ПІБ, адреса реєстрації місця проживання, код ЄДРПОУ організації тощо); особистий ключ, доступний лише користувачу та не є скомпрометованим (https://ca.tax.gov.ua/manage-certificates).

Платникам слід знати, згенерувати особисті ключі можливо безпосередньо у відділеннях ІДД ДПС у районній або обласній податковій інспекції. При собі мати документи згідно з переліком (копії та оригінали) https://ca.tax.gov.ua/etrusted-services, заповнену заяву на отримання КЕП, а також електронний носій пам’яті (диск або флешка).

Отримати довідкову інформацію щодо отримання електронного підпису можна у секторі реєстрації користувачів Головного управління ДПС у Чернівецькій області за телефоном: (0372) 51-43-79.

До відома: електронні довірчі послуги у податковій службі можуть отримати усі без винятку суб’єкти господарювання, працівники органів державної влади та органів місцевого самоврядування, працівники підприємств, установ і організацій усіх форм власності та фізичні особи - громадяни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора