Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

Новодністровська громада провела в останню путь полеглого воїна Василя Тоцького

Дата: 16.05.2023 16:02
Кількість переглядів: 195

Фото без опису16 травня міська громада прощалася із полеглим в російсько-українській війні солдатом Василем Миколайовичем Тоцьким, якому навічно залишився 41 рік.

Інспектор прикордонної служби оператор протитанкової прикордонної застави прикордонної комендатури швидкого реагування прикордонного загону Державної прикордонної служби України солдат Василь Тоцький отримав несумісне з життям поранення 9 травня в районі Бахмута.

Міський голова Наталя Цимбалюк від імені громади висловила співчуття дружині Наталії, донечкам Катерині та Маргариті, друзям, рідним, побратимам:

  • Василь Тоцький щиро хотів захищати свою країну. Не з першого разу йому вдалося потрапити до лав армії, але його наполегливість та любов до рідної землі взяли верх. Він служив у Бахмуті, саме там, де сьогодні пекло. Ми у вічному боргу перед кожним героєм, який став на захист нашої країни, перед кожним, хто віддав свої життя, перед їхніми сім’ями і родинами. Ми розділяємо вашу скорботу, це – наш спільний біль. Василь – наш Герой, він буде вічно жити у наших серцях і наших спогадах.

Настоятель Церкви Покрови Пресвятої Богородиці протоієрей Тарас Раковецький зазначив:

  • Проводжаємо ще одного ангела небесного війська, котрий охоронятиме нас на небі, воїна-захисника Василя. Більше року усі ми перебуваємо у стані посиленої відповідальності за свою землю. Ми, цивільні, допомагаємо військовим у межах наших можливостей і сил, а наші захисники, залишивши сімейний спокій, родину, роботу, пішли у горнило війни, тому що їх покликала Батьківщина. Віруємо, дорогі брати і сестри, що захисники, які поклали свої життя за наш спокій та незалежність України, будуть в небесному легіоні, що Господь прийме їхню жертву, адже Святе Письмо каже, що блаженний той, хто покладе душу свою за свого ближнього.

Останній земний прихисток солдат Державної прикордонної служби Василь Тоцький знайшов на Новодністровському міському кладовищі.

Вічна пам’ять і слава полеглому воїну!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора