Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

Йому було лише 27. Громада провела на вічний спочинок Миколу Стародуба

Дата: 29.05.2023 16:04
Кількість переглядів: 100

Субота 27 травня ‑ черговий скорботний день для Новодністровська. Громада попрощалася з ще зовсім молодим захисником України – інспектором прикордонної служби, водієм ракетно-артилерійського відділення прикордонної застави вогневої підтримки прикордонної комендатури швидкого реагування прикордонного загону, старшим солдатом Миколою Володимировичем СТАРОДУБОМ. Військову службу він ніс протягом останніх 14-ти місяців. Його життя обірвалося 21 травня.

Чуйний, веселий, позитивний, завжди відгукувався, якщо потрібна комусь допомога, був дуже добросовісним солдатом, фаховим водієм, відважним воїном, бо не боявся виконувати виїзди під мінометними обстрілами – так згадували Миколу побратими.

На церемонії прощання міський голова Наталя Цимбалюк зазначила: «Микола хотів бачити нашу країну мирною і спокійною, прагнув перемоги, як і кожен, хто сьогодні стоїть на захисті держави, хто робить усе можливе на своєму фронті. Ми – у вічному боргу перед Миколою за його подвиг і героїзм. Адже кожен, хто взяв у руки зброю, хто одягнув військову форму, усвідомлює на що він іде». Наталя Олександрівна від імені громади висловила глибокі співчуття близьким та подякувала рідним за сина, які виховали в ньому справжню любов до Батьківщини.

Заупокійну службу провели протоієрей Николай Гудима та протоієрей Олександр. Поховання відбулося у с. Ожеве. Без Миколи осиротіли син, батьки та бабусі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора