Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

На Буковині роботодавці отримають компенсації за працевлаштування окремих категорій безробітних

Дата: 29.05.2023 16:28
Кількість переглядів: 68

До Чернівецького обласного центру зайнятості надійшло 29 заяв від роботодавців щодо отримання компенсаційних виплат за працевлаштування окремих категорій безробітних.

  • Уряд розширив програму компенсацій роботодавцям за працевлаштування окремих категорій безробітних. Ці програми спрямовані для покращення ситуації на ринку праці за рахунок розширення програм виплат компенсацій роботодавцям за працевлаштування окремих категорій безробітних, яким складно знайти роботу, - зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

Роботодавці можуть отримати компенсацію єдиного внеску за працевлаштування зареєстрованих безробітних, що належать до категорій громадян, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню. Таку компенсацію можуть отримувати роботодавці 12 місяців впродовж двох років.

Компенсацію 50% фактичних витрат на оплату праці за працевлаштування  зареєстрованих безробітних, що належать до окремих категорій, роботодавці можуть отримувати 6 місяців впродовж року.

Компенсацію єдиного внеску за працевлаштування зареєстрованих безробітних, що перебувають у статусі безробітного понад 6 місяців, можуть  отримувати роботодавці у розмірі єдиного внеску 12 місяців впродовж двох років.

Компенсацію 50% мінімальної заробітної плати, за працевлаштування зареєстрованого безробітного, можуть отримувати 6 місяців протягом одного року.

Суб’єкти малого підприємництва можуть отримати компенсацію єдиного внеску за працевлаштування зареєстрованих безробітних на нові робочі місця 12 місяців впродовж двох років.

Ознайомитися з умовами отримання компенсацій можна на сайті Державного центру зайнятості.

У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки або у найближчому центрі зайнятості.

Відділ організаційно-інформаційної роботи Чернівецького обласного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора