Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

Реалізація пального: податківці оштрафували порушників на 426 тисяч гривень

Дата: 22.06.2023 09:13
Кількість переглядів: 80

Фото без описуУ Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області інформують, що впродовж січня – травня 2023 року для упередження та виявлення порушень у сфері обігу пального проведено 23 фактичні перевірки.

За результатами розгляду матеріалів фактичних перевірок до суб’єктів господарювання застосовано штрафні (фінансові) санкції на загальну суму майже 426,0 тис грн.

Серед виявлених порушень – зберігання та роздрібна торгівля пальним без ліцензій та продаж пального з порушенням обліку товарних запасів.

Податківці звертають увагу, що у разі виявлення порушень законодавства при здійсненні реалізації пального буковинці можуть через чат-бот «StopViolationBot» в месенджері Telegram повідомляти про такі факти.

Для всебічного та якісного розгляду таких звернень просимо за можливості зазначати: адресу господарського об’єкту, назву суб’єкта господарювання (мережі АЗС), з наданням (за наявності) підтверджуючого документу (чеку РРО) або будь яку іншу інформацію, яка може бути використана при проведенні контрольно-перевірочних заходів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора