Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

32-у річницю Незалежності України в Новодністровську відзначили урочистостями, вокальними присвятами та покладанням квітів

Дата: 25.08.2023 15:35
Кількість переглядів: 142

Фото без описуСвяткування відбулося біля пам’ятника Тараса Шевченка.

Міський голова Наталя Цимбалюк у вітальному слові зазначила, що 24 серпня – найважливіше для українців свято, але у зв’язку із воєнним станом масштабні заходи недоречні. Головне, що кожен з нас має в серці любов до Батьківщини, вірить в перемогу та допомагає, як може, ЗСУ. Адже саме завдяки нашим захисникам ми маємо можливість відзначити знаменний в історії України день.

Окремо, щирими словами глибокої пошани і вдячності, Наталя Олександрівна звернулася до родин загиблих героїв, перед якими ми назавжди в боргу.  

Музичні дарунки Україні пролунали від Крістіни Голенок, Юлії Марусик, Адель Ковальчук та вокального квінтету БНТД «Молодіжний» у складі Марини Довбенко, Нелі Паламарчук, Сніжани Яцко, Крістіни Голенок та Олесі Мотузок.

З нагоди урочистої дати відбулося відзначення стипендіатів міського голови, провідних творчих працівників Дроган Альону та Зубаль Марію і талановитих вихованців музичної школи Сокол Софію, Лазар Аріану, Сухого Єфрема. Подяки вручені викладачам Михайлу Рожку та Раїсі Ридванскій.

В знак пошани за участь у державотворенні учасники урочистостей поклали квіти до пам’ятника Кобзареві та біля портретів загиблих за нашу незалежність земляків на Алеї слави.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора