Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

Дорога новодністровська громадо!

Дата: 01.09.2023 09:02
Кількість переглядів: 129

Фото без описуМи, направду, щасливі, бо завдяки нашим мужнім оборонцям маємо можливість прийти на святкові лінійки, зібравши своїх донечок і синочків до школи, бо у нас є ці школи, оновлені і затишні, а головне – не пошкоджені огидним ворогом, а готові прийняти у свої обійми нашу новодністровську дітвору!

Перший день вересня завжди присутній у житті кожної людини: хтось асоціює його зі шкільними роками, комусь більше запам'ятались роки навчання у виші, когось пам'ять повертає на початок власного освітянського шляху, а комусь до трепету хвилююче згадувати про шкільні етапи своїх уже давно дорослих дітей.

З нагоди Дня знань щиро вітаю усіх з початком нового навчального року. Бажаю міцного здоров'я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань, адже вони ‑ це сила! Упевнена, що зерна науки зростуть у юних душах урожаєм мудрості та натхнення. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок, дорогі діти Новодністровська! Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними у громадському житті, а головне – кожен на своєму місці неодмінно наближаймо нашу українську Перемогу!

Любі першокласники любіть рідну мову і землю, поважайте працю і знання. Вірю, що ви, юні друзі, будете сумлінними і розумними учнями.

Дорогі одинадцятикласники! Цей навчальний рік стане останнім для вас. Бережіть у своїй пам’яті шкільні роки, як неоціненний дарунок долі, непідвладний плину часу образ вчителя, який навчав кожного з вас не тільки читати та писати а й основам великої науки – життя і любові до своєї України!

Шановні педагоги, мудрості вам і терпіння, сил і наснаги та віри, що це навчальний рік таки стане пам’ятним, бо принесе на нашу землю омріяну Перемогу! Плекайте майбутнє України!

Зі святом вас усіх – із Днем знань! З початком нового навчального року!

З повагою - міський голова Наталя Цимбалюк

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора