Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

До уваги вчителів, учнів, їхніх батьків та всіх українців!

Дата: 04.10.2023 12:37
Кількість переглядів: 141

Фото без описуНаціональний проєкт з медіаграмотності «Фільтр» Міністерства культури та інформаційної політики України спільно з Національною суспільною телерадіокомпанією України готує для школярів 5-11 класів, їхніх батьків та вчителів з усієї України телевізійний урок «Всеукраїнський урок єдності».

Ця ініціатива має на меті підвищити рівень стійкості українців до пропаганди та вдосконалити навички критичного мислення. Глядачі дізнаються, як протидіяти соціальним стереотипам, хто такі боти та тролі, як розумно споживати інформацію та не вестися на маніпуляції. Також організатори підготували сюрприз для школярів старших класів, про який оголосять під час уроку.

Урок транслюватиметься на телеканалі Суспільне Культура та на YouTube-каналі Перший 6 жовтня о 12:00, а також 13 жовтня о 9:30 у повторі.

Трансляція Всеукраїнського уроку єдності триватиме 30 хвилин. Наприкінці телевізійного уроку дітям буде запропоновано пройти тест-гру, яка складатиметься з 7 запитань. Для цього потрібно, щоб діти просканували QRкод на екрані та перейшли за посиланням.

Організовуйте перегляд уроку у своїх школах та долучайтеся до трансляції разом зі своїми близькими. Критичне мислення — це наш щоденний донат у стійке суспільство!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора