Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

За три квартали 2023року буковинці з легальних доходів сплатили до державного бюджету майже 300,6 млн грн військового збору

Дата: 11.10.2023 14:48
Кількість переглядів: 84

Фото без описуБуковинці на фінансування потреб Збройних сил України впродовж січня – вересня цього року сплатили майже 300,6 млн грн військового податку – інформує начальник Головного управління ДПС у Чернівецькій області Віталій Шпак.

 «Цьогорічна сплата військового збору порівняно з відповідним періодом минулого року зросла на 46,0 млн грн, або на 18,1 відсоток», – акцентує Віталій Шпак.

Також посадовець звертає увагу буковинців на наслідки незадекларованої праці насамперед для сплати податків до бюджету країни та сплату військового збору зокрема, відзначає негативні сторони і для самого працівника і відповідно для роботодавця.

Серед найважливіших - кожен платник який працює нелегально не сплачує податки в тому числі і військовий збір та відповідно не долучається до фінансової підтримки ЗСУ. 

Для самого платника – немає офіційного стажу, відсутні соціальні  гарантії, погані умови праці та немає компенсації у разі хвороби чи нещасного випадку.

До роботодавця, який не дотримується законодавства, застосовуються  штрафи, який може суттєво вдарити по бізнесу, втрата іміджу та низька продуктивність праці через відсутність мотивації у найманих працівників.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора