Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

Укрпошта запрошує до співпраці

Дата: 06.11.2023 17:31
Кількість переглядів: 220

Фото без описуАТ «Укрпошта», виконуючи зобов’язання, взяті на себе перед Міністерством соціальної політики, здійснюючи виплату пенсій та інших соціальних виплат, забезпечує доставку коштів одержувачам на всій території України, не зважаючи на кількість мешканців у населених пунктах, а також надає інші фінансові та поштові послуги.

Користуючись своїм конституційним правом, пенсіонери мають змогу самостійно обирати, де їм обслуговуватися – в банку чи в Укрпошті.

Згідно законодавства України, на період військового стану для отримання пенсії через Укрпошту, пенсіонер має подати відповідну заяву до Пенсійного фонду (зразок заяви знаходиться у відділенні поштового зв’язку). Подати заяву до ПФУ щодо зміни способу отримання пенсії можна особисто або відправивши пакет документів поштою.

У будь-якому відділенні поштового зв’язку Чернівецької області клієнти мають можливість надійно, вигідно та зручно здійснити будь-які необхідні платежі:

‑за комунальні послуги;

‑оплата мобільного зв’язку, кабельного телебачення, інтернету, страхові та кредитні внески;

‑платежі до бюджету (збори, штрафи, земельний податок тощо);

‑оплату за навчання чи дитячий садок;

‑платежі на довільні реквізити.

Комісія в Укрпошті на приймання платежів для клієнтів є значно нижчою, ніж в банку. Це особливо актуально в період, коли бюджетне навантаження по платіжках зростає. Враховуючи, що часто сплачується декілька квитанцій за місяць, загальна економія буде суттєвою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора