Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

До уваги суб’єктів господарювання!

Дата: 09.11.2023 11:26
Кількість переглядів: 50

Фото без описуУ Чернівецькій області продовжують діяти програми підтримки громадян та бізнесу.

Наразі розпочато новий етап прийому заявок на компенсацію частини вартості обладнання для забезпечення роботи в умовах енергетичної кризи субʼєктам малого та середнього підприємництва та на отримання релокованими підприємствами компенсації частини вартості орендної плати за орендовані виробничі приміщення та вартості виробничого обладнання, придбаного на умовах кредитного договору з банками, який триватиме до 24.11.2023р.

Комплексною програмою розвитку малого та середнього підприємництва у Чернівецькій області на 2023–2024 роки передбачається:

*Надання релокованим підприємствам компенсації частини вартості орендної плати за орендовані виробничі приміщення та вартості виробничого обладнання, придбаного на умовах кредитного договору з банками. З Порядком використання коштів, передбачених Комплексною програмою, можна ознайомитись завантаживши документ.

*Надання субʼєктам малого та середнього підприємництва компенсації частини вартості обладнання для забезпечення роботи в умовах енергетичної кризи. З Порядком використання коштів, передбачених Комплексною програмою на надання суб’єктам малого та середнього підприємництва компенсації частини вартості обладнання, що забезпечує акумуляцію і генерацію енергії, для забезпечення роботи в умовах енергетичної кризи, можна ознайомитись завантаживши документ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора