Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

Навчання для учасників бойових дій

Дата: 20.11.2023 15:44
Кількість переглядів: 75

Фото без описуДержавна служба зайнятості реалізовує експериментальний проєкт щодо організації професійного навчання для учасників бойових дій та людей з інвалідністю внаслідок війни.

Таке навчання здійснюється шляхом первинної підготовки за професією, також є можливість опанувати інший напрям (перепідготовка) або підвищити кваліфікацію за професією, яку вже має людина.

Навчання може здійснюватися як за очною (денною або вечірньою), так і дистанційною та дуальною формами. Строк навчання – до 6 місяців.

Учасники бойових дій або люди з інвалідністю внаслідок війни для проходження навчання мають:

  1. Обрати професію, програму з переліку ліцензованих професій та освітніх програм. Ознайомитися з реєстром освітніх програм для організації навчання для учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни можна на сайті Державної служби зайнятості у розділі «Навчання».
  2. Визначити заклад професійної освіти Державної служби зайнятості.
  3. Подати заяву до центру зайнятості заяву особисто або заповнити онлайн-заяву за посиланням.

 

Служба зайнятості здійснює відшкодування витрат на проїзд до місця навчання та у зворотному напрямку, а також забезпечує місцем проживання на час навчання.

З питань професійного навчання необхідно звертатися до фахівців Чернівецького обласного центру зайнятості за телефоном  0372-950-211


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора