Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

Агенція розвитку громад Буковини запрошує до участі в заході

Дата: 27.11.2023 11:03
Кількість переглядів: 274

Фото без опису30 листопада 2023 р. (початок о 10.00 год.) для крафтових виробників, рестораторів та готель’єрів відбудеться воркшоп «Консервування, як метод збереження та оптимізації виробництва». Під час зустрічі досвідчений кухар-технолог Віталій Качкан розкаже про:

- методи консервування та їх роль у виробництві;
- вплив на якість та тривалість зберігання продукції;
- застосування консервації для оптимізації виробництва.

Захід організовано в межах проєкту «Ridni – офіс технологічних рішень та школа зберігання, консервування та переробки в харчовій сфері», що реалізується ГС «Дорога смаку Прикарпаття» за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України»

Участь у заході безкоштовна, за умови попередньої реєстрації, кількість місць обмежена, лише зареєстровані учасники отримають інформацію про місце проведення заходу.

Щоб долучитися до зустрічі та зареєструватись, переходьте за посиланням:
https://forms.gle/TiUTpbYbAbuowDP7A

Просимо звернути увагу, що заповнення форми підтверджує реєстрацію на подію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних