Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

Шановні волонтери!

Дата: 05.12.2023 09:30
Кількість переглядів: 125

Фото без опису

5 грудня ми віддаємо шану тим українцям, які своїми справами доводять, що «світ не без добрих людей», а українці – неймовірні люди.

Відповідно до резолюції Генеральної Асамблеї ООН день волонтерів заснували ще у 1985 році як Міжнародний день добровольців в ім’я економічного і соціального розвитку. В Україні цю дату офіційно визнали 10 грудня 2003 року, згідно з рішенням Уряду.

Важко переоцінити значення волонтерського руху в нашому непростому сьогоденні. З перших днів російської агресії 2014-го року вони підставили плече військовим, стали янголами-охоронцями наших захисників. З лютого 2022 року волонтерський рух набув неймовірних масштабів. Автомобілі, маскувальні сітки, прилади нічного бачення, ліки та смаколики, сувеніри та малюнки від малечі — це лише невеликий перелік того, що виготовляється дбайливими умілими руками і з щирою вірою в перемогу відправляється туди, де це потрібно.

Небайдужі люди допомагають співвітчизникам, які втратили житло і майно.

Підтримують тих, кому важко долати життєві труднощі через проблеми зі здоров’ям чи інші негаразди.

Дбають про чотирилапих улюбленців.

Всі разом доводять, що українці – цивілізоване, згуртоване суспільство.

Тож нехай ваша людяність стане прикладом для інших. Хай у вас завжди буде підтримка і можливість творити чудеса. І головне - щоб Ваше життя було наповнене міцним здоров'ям, достатком, турботою та увагою рідних!

Міський голова Наталя Цимбалюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора