Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

Шановні новодністровці і гості нашого міста! Вітаємо з прийдешніми святами!

Дата: 24.12.2023 12:26
Кількість переглядів: 106

Фото без описуЦьогоріч віряни Православної церкви України та Української греко-католицької церкви вперше відзначатимуть Різдво Христове 25 грудня – за новоюліанським календарем.

Різдво є одним із найбільших християнських свят. Перша зірка, що напередодні сходить на вечірньому небосхилі, сповіщає про народження Божого Сина і символізує наближення дива та втілення мрій.

Вже другий рік поспіль різдвяні та новорічні свята ми зустрічаємо в умовах повномасштабного вторгнення російського агресора в українські міста і села. Тож свідомо відмовляємося від велелюдних заходів, гучних салютів та веселих концертів, задовільняючи лише право дітвори отримати трішечки радості від різдвяно-новорічної казки.  

Можливість зустріти Різдво в наших затишних домівках за тихим сімейним столом нам забезпечують наші захисники, родини яких якраз не мають такої змоги.

Тож дякуємо всім, хто тримає наше відносно мирне небо, береже наш спокій, жертвуючи найдорожчим.

Схиляємо голови перед пам’яттю полеглих в війні за Україну.  

Усвідомлюємо свій борг перед їхніми сім’ями.

Хай різдвяна зірка запалює в наших серцях віру в перемогу. Хай утверджує впевненість у неодмінному процвітанні нашої України. Нехай дарує нам мир, добро, багато радості і любові, а всі небесні ангели хай зміцнюють і бережуть наші ЗСУ!

Міський голова Наталя Цимбалюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора