Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

У Новодністровській міській раді побували перші колядники

Дата: 25.12.2023 11:55
Кількість переглядів: 117

Фото без описуРадісну новину про народження Божого Сина першими принесли до міської ради діти з числа ВПО разом із настоятелем УГКЦ в Новодністровську, отцем Петром.

Вертеп, до складу якого увійшли традиційні Йосип і Марія, Ангели, Пастушки, Три Царі, Козаки, Ірод, його Воїни та інші герої, представили імпровізовану до сучасних українських реалій п’єсу. В образі Ірода угадується наш лютий ворог путін, який служить Сатані і який хоче знищити український народ. Але це йому не вдається, бо Україна під Божим покровом сильніша за сили тьми.

«Ми раді сьогодні, у день Різдва Христового прийти до вас із колядою, щоб сповістити про радість народження Спасителя, ‑ сказав у своєму зверненні отець Петро. – Цей вертеп є прив’язаний до подій, які ми переживаємо. Для багатьох із цих дітей участь у такому привітанні є перша. Але вони прийшли, щоб принести радісну звістку. Тож несімо цю радість у свої родини, у свої колективи – по всьому місту Новодністровськ»

«Дійсно, можливо, для когось із вас такий вертеп уперше, то ж нехай це стане доброю традицією, яку ви підтримуватимете і після нашої перемоги, ‑ звернулася до колядників міський голова Наталя Цимбалюк. – І нехай ніколи не буде смутку у ваших очах, хай буде спокійно і радісно. А ми чим зможемо неодмінно допоможемо. Також Наталя Олександрівна подякувала отцеві Петру за те, що опікується дітьми, залучає їх до українських традицій і навчає любити свою Батьківщину.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора