Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

Оголошення з відбору виконавців робіт із оцінки земель

Дата: 02.01.2024 14:34
Кількість переглядів: 97

 

Фото без описуІнформація Новодністровської міської ради Чернівецької області про проведення конкурсу з відбору виконавця робіт із оцінки земель та виготовлення звіту про  експертну грошову оцінку земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (11.02), площею 0,1651га, кадастровий номер 7310600000:01:022:0021, яка розташована за адресою: Чернівецька обл., Дністровський р-н, м. Новодністровськ, м-н «Дністер», у строк 10 календарних днів з моменту підписання договору.

Конкурсна документація подається в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, обов’язково робиться відмітка «На конкурс з відбору виконавців послуг з виконання робіт із оцінки земель».

У конверті мають міститися підтвердні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією.

Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити пропозицію про вартість виконання робіт з урахуванням податку на додану вартість, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт який  не повинен перевищувати 10 календарних днів з моменту підписання договору.

У разі неповноти, невідповідності наданих підтвердних документів або несвоєчасності їх подання претендент до участі у конкурсі не допускається.

Перелік підтвердних документів, які подаються на конкурс:

 - заява;

- ліцензії на виконання землеоціночних робіт;

- кваліфікаційні свідоцтва оцінювачів робіт;

- сертифікат суб’єкта оціночної діяльності, зареєстрованого, у свою чергу, в Державному реєстрі оцінювачів з експертної грошової оцінки земельних ділянок;

- довідку, яка має містити інформацію про досвід роботи з оцінки подібного майна, про кваліфікацію оцінювачів які будуть залучені суб’єктом для проведення  оцінки, кількість звітів з експертно грошової оцінки земельних ділянок, які на час проведення конкурсу підготовлені  претендентом;

Всі документи (за винятком оригіналів та нотаріально завірених копій, виданих іншими установами) повинні бути завірені в установленому порядку.

Строк подання конкурсної документації: до  «17» січня  2024 року (включно).

Поштова адреса, за якою подаються документи: 60236 Чернівецька обл. м. Новодністровськ, мікрорайон «Діброва», буд.25, Новодністровська міська рада.

Конкурс відбудеться  «18» січня  2024 року об 11.00 год за адресою: м. Новодністровськ, мікрорайон «Діброва», буд.25. Телефон для довідок: (03741) 3-15-45.

Подання конкурсної документації: з 03.01.2024 р. до 17.01.2024 року (включно) за адресом: м. Новодністровськ, мікрорайон «Діброва», буд. 25, Новодністровська міська рада.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора