Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

Шановні новодністровці!

Дата: 27.02.2024 09:22
Кількість переглядів: 61

Фото без описуЗ 16 до 24 березня 2024 року Державна установа «Український інститут книги» проводитиме Всеукраїнську інформаційно-просвітницьку тематичну акцію «Національний тиждень читання. Тиждень поезії».

Мета акції: консолідувати українське суспільство навколо читання як життєвої стратегії.

Тема акції: «дім». Гаслом став рядок із вірша Ірини Шувалової «Ріки незмінно течуть додому».

Поняття «дім» для кожного українця і українки набуло щемкого й навіть сакрального значення. Акція підкреслить важливість дому для військових, які захищають оселі усіх українців і водночас хочуть відчути тепло й затишок своїх рідних домівок, для цивільних, які через війну змушені були переїхати в інші регіони України чи за кордон; людей, які залишилися на тимчасово окупованих територіях і чекають повернення додому – всіх українців, для яких дім тепер більше, ніж просто точка на мапі.

Запрошуємо: взяти участь в Акції (16.03.24 - 24.03.24р.) у соціальних мережах, розмістивши допис / низку дописів (текстові повідомлення, фото і відео) відповідної тематики, поділитися своїми читацькими поетичними вподобаннями, які повʼязані з тематикою тижня поезії. Матеріали публікувати з хештегом #тижденьпоезії2024.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора