Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

17 березня – День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

Дата: 16.03.2024 12:56
Кількість переглядів: 104

Фото без описуЩорічно з 1995 року в третю неділю березня комунальники святкують своє професійне свято. Повсякчас це одна із провідних сфер, що забезпечує комфортні умови в житловому секторі та в адміністративних спорудах.

У сфері комунального господарства задіяні люди різних професій: слюсарі, сантехніки, економісти, озеленювачі, електрики, водії, бухгалтери, трактористи, прибиральники, електрозварники, столяри та багато інших. Усі вони разом щодня несуть велику відповідальність за забезпечення нормальної життєдіяльності громади та створення комфортних умов в нашому побуті. Вдень і вночі, без вихідних і свят працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення дбають про чистоту вулиць, вивіз сміття, стабільну роботу мереж водопостачання і водовідведення, забезпечення теплом комунальних закладів і установ підтримання благоустрою в місті та об’єктів комунальної власності за його межами.

Досить символічно, що це свято припадає саме на цю пору - весни та розквіту. Воно додає упевненості, що разом ми подолаємо всі негаразди і зробимо наше місто ще гарнішим, ще квітучішим. Дякуємо всім за щоденну напружену працю, за злагодженість та високий професіоналізм. У цей важкий для країни час бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров’я, благополуччя та успіхів в нелегкій, але такій потрібній людям справі! Впевнені, що з такими працьовитими, відповідальними та старанними людьми наша перемога не за горами! Зі святом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора